Etusivu > Ajankohtaista

Kiinteistöliitto hakee Helsinkiin

Viestintäpäällikköä

Viestintäpäällikkönä vastaat ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä kehität viestintäkonsepteja. Hoidat liiton viestintää suunnitelmallisesti, tavoitteellisesti ja tehokkaasti. Teet tiivistä yhteistyötä liiton asiantuntijoiden sekä jäsenyhdistyksien ja konserniyhtiöiden kanssa.

Sinulla on näkemystä myös jäsenistömme koulutustoiminnan kehittämisestä.

Viestintäpäällikkönä

• vastaat Kiinteistöliiton mediaviestinnästä ja mediaseurannasta
  • johdat viestintäsuunnitelmien laatimista ja toteuttamista
  • koordinoit ja kehität sosiaalisen median hyödyntämistä
  • tuet liiton ja jäsenyhdistyksien henkilökuntaa monipuolisten viestintävalmiuksien ja -taitojen kehittämisessä

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

• tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vähintään 5 vuoden kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä
  • edistyneitä sosiaalisen median taitoja
  • kykyä hyödyntää digitaalisen viestinnän tarjoamia mahdollisuuksia
  • hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen sekä englannin kielen taitoa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäistä otetta työntekoon sekä erinomaisia yhteistyötaitoja
  • matkustusvalmiutta Suomessa
  • Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta järjestötyöstä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän, monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittää viestintää pitkäjänteisellä otteella ja nähdä kädenjälkesi vaikutukset. Työskentelet mukavassa työyhteisössä ja saat näköalapaikan kiinteistöalalle. Viestintäpäällikön tehtävä on vakituinen ja toivomme sinun aloittavan tehtävässäsi sopimuksen mukaan loppukesän aikana.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jenni Honkimaa, puh. 0207 420 552, parhaiten tavoitettavissa 24.5. klo 8.00-9.30 ja 26.5. klo 14.00-15.30. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään su 29.5. osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumero FI-09285).

Taloyhtio.netTaloyhtiosivutSuomen KiinteistölehtiKiinkoEuropean Property FederationKiinteistöalan Kustannus OyTalokeskustampuuri_s1.gifKTITilaajavastuu