Osoitteenmuutos Jäsensivut
Etusivu Palvelut Jäsenedut Jäsenmaksut Liity jäseneksi
Taloyhtiön pelastussuunnitelma Katsele video Taloyhtiön pelastussuunnitelma
11.10.2016 (04:34)
Pelastuslaki edellyttää, että pelastussuunnitelma on laadittava kaikkiin kiinteistöihin, joissa on vähintään kolme asuinhuoneistoa. Pelastussuunnitelman laatimisessa auttavat asiantuntijoiden vinkit. Haastateltavina Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEKin projektipäällikkö Ira Pasi ja Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.
Ajankohtaista

Kiinteistöliitto Uusimaalla uusi toiminnanjohtaja

MH istuva netti_henkilöstö.jpgKiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtajana on 3.10.2016 aloittanut espoolainen varatuomari Mika Heikkilä.

****

Vuosikokous 2016

Hyvinkään-Riihimäen-Mäntsälän Kiinteistöyhdistyksen vuosikokous pidettiin 19.4.2016 Riihimäellä. Nykyinen hallitus valittiin jatkamaan tehtävässään ja myös jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan.

****

Kiinteistöilta 16.2.2016 Riihimäki

Taloyhtiön yhtiökokous - lakimies Simo Vihemäen luentoaineisto

Ajankohtaista kiinteistöalalta - Marika Sipilä ja Erkki Pusa

****

Jäsentaloyhtiöiden yhteystietojen päivittäminen

Taloyhtiön vastuuhenkilöiden (hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä) vaihtuessa on muutoksista ilmoitettava kiinteistöyhdistykseen.

Oikeat yhteystiedot mahdollistavat Suomen Kiinteistölehden, vuosikokouskutsun sekä muun jäsenpostin toimittamisen oikeille henkilöille. Suurin osa tiedottamisesta tapahtuu sähköpostitse, joten myös sähköpostiosoitteiden toimittaminen ja päivittäminen yhdistyksen toimistolle on tärkeää.

Yhteystietojen muutokset voi ilmoittaa

KiinteistöliittoTaloyhtio.netTaloyhtiosivutSuomen KiinteistölehtiKiinkoKiinteistöalan Kustannus OyTalokeskusTampuuriTilaajavastuu