Osoitteenmuutos Jäsensivut
Etusivu Palvelut Jäsenedut Jäsenmaksut Liity jäseneksi
Taloyhtiöiden tulevaisuus Katsele video Taloyhtiöiden tulevaisuus
13.02.2017 (04:15)
Videolla Kiinteistöliiton toimitusjohtaja Harri Hiltunen, pääekonomisti Jukka Kero ja päälakimies Jenni Hupli keskustelevat taloyhtiöiden tulevaisuudesta.
Tulevia tapahtumia

Taloyhtio.netin uutisia
Lisää uutisia
Ajankohtaista

Tervetuloa Kemin Kiinteistöyhdistyksen nettisivuille!

Kiinteistöliitto uudisti nettisivunsa muutama vuosi sitten ja myös kiinteistöyhdistysten sivujen ulkoasu on uudistettu.

Koulutukset ja muut tapahtumat löytyvät vasemmalta palstalta. Klikkaamalla tilaisuuden nimeä avautuu sen sisältö. Kunkin tapahtuman sivulla alaosassa on ilmoittautumislinkki. Ilmoittaudu ja osallistu maksuttomiin jäsenkoulutuksiin!

Uusin Kiinteistöalan viikkokatsaus -uutisvideo on katsottavissa etusivun yläosasta. Klikkaa videota ja katso parin minuutin uutiskooste ajankohtaisista asioista.

Taloyhtiö voi liittyä jäseneksi kätevästi sivun yläosan Liity jäseneksi -kohdasta avautuvan lomakkeen täyttämällä. Jäseneduista löytyy lisätietoa myös yläosan valikosta.

Jäsentalon yhteyshenkilön vaihdoksen voi ilmoittaa kätevästi sivun aivan yläosassa olevalla Osoitteenmuutos -lomakkeella.

Maksuttoman uutiskirjeen saat sähköpostiisi rekisteröitymällä Kiinteistöliiton ylläpitämän Taloyhtio.net -verkkopalvelun käyttäjäksi (maksuton). Samalla pääset hyödyntämään muuta verkkopalvelun lisätietoa ja -aineistoa. Rekisteröidy heti - klikkaa tästä!

Yhtiökokousaikaan kannattaa perehtyä myös Kiinteistöliiton tuottamaan maksuttomaan verkko-oppaaseen. Yhtiöopas avautuu klikkaamalla alla olevaa oppaan kuvaketta.

Yhtiökokousopas_logo_pieni.JPG

Taloyhtio.netTaloyhtiosivutKiinteistolehti_logo_pieni_nega.pngKiinkoEuropean Property FederationKiinteistöalan Kustannus OyTalokeskustampuuri_s1.gifKTITilaajavastuu

Hyvä sivuston käyttäjä

Olemme kehittämässä Kiinteistoliitto.fi -sivustoa. Kehittämisen kannalta on olennaista saada hyvä kuva siitä, millaista tietoa sivuilta haetaan ja miksi. Seuraavan kysely täyttämiseen menee noin minuutti. Olemme kiitollisia, jos voisit käyttää ajan auttaaksesi meitä tekemään sivustosta paremmin palvelevan.

Avaamme kyselyn uuteen välilehteen. Voit suorittaa vierailusi loppuun ja vastata kyselyyn sen jälkeen.

Ystävällisin terveisin ja yhteistyöstä kiittäen

Timo Tossavainen
Kiinteistöliiton yhteysjohtaja

Haluatko osallistua kyselyyn?

Kyllä Ei nyt

Avaa