Osoitteenmuutos Jäsensivut
Etusivu Palvelut Jäsenedut Jäsenmaksut Liity jäseneksi
Kiinteistöalan viikkokatsaus 20.4.2015 Katsele video Kiinteistöalan viikkokatsaus 20.4.2015
20.04.2015 (02:16)
Uutisvideon aiheina ovat Onnettomuustutkintakeskuksen suositukset asuintalojen turvallisuudesta, Isännöinnin laatu 2015 -kysely ja Taloyhtiö 2015 -tapahtuman osallistujaennätys. Uutisvideon tuottavat yhteistyössä Kiinteistöliitto ja Kiinteistölehti.
Ajankohtaista

Vuosikokous 2015 / pöytäkirja

Kiinteistöliitto Uusimaan vuosikokous pidettiin torstaina 12.3.2015 Helsingissä.
Vuosikokouksen tarkastettu ja allekirjoitettu pöytäkirja>>

*********************

Sonera Kaapeli-TV talo-
yhtiöönne kolmeksi vuodeksi 0 e

Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenyhtiöt saavat veloituksetta Soneran kaapelitelevisiopalvelun kolmeksi vuodeksi. Etu koskee taloyhtiöitä Soneran valokuituverkon alueella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

Lisätietoa www.sonera.fi/kiinteistoliitto

*********************

Jäsentaloyhtiöiden yhteystietojen päivittäminen

Taloyhtiön vastuuhenkilöiden (hallituksen puheenjohtaja, isännöitsijä) vaihtuessa on muutoksista ilmoitettava kiinteistöyhdistykseen.

Oikeat yhteystiedot mahdollistavat Suomen Kiinteistölehden, vuosikokouskutsun sekä muun jäsenpostin toimittamisen oikeille henkilöille. Suurin osa tiedottamisesta tapahtuu sähköpostitse, joten myös sähköpostiosoitteiden toimittaminen ja päivittäminen yhdistyksen toimistolle on tärkeää.

Yhteystietojen muutokset voi ilmoittaa

KiinteistöliittoTaloyhtio.netTaloyhtiosivutSuomen KiinteistölehtiKiinkoKiinteistöalan Kustannus OyTalokeskusTampuuriTilaajavastuu