Mediaosumista parhaita poimintoja

Koronasta mediassa olleista jutuista on asumisen, taloyhtiöiden, vuokratalojen sekä isännöinnin kannalta hyödyllisimpiä poimittu asukkaiden, hallitusten ja isännöitsijöiden perehdyttäviksi.

Koronaviruksen vaikutuksia taloyhtiöihin avasivat Ylen tv-haastattelussa 20.2. Kiinteistöliiton Tapio Haltia ja Isännöintiliiton Mia Koro-Kanerva varsin mainiosti. Katso haastattelu klikkaamalla kuvaa.

Kannattaa lukea myös alla olevat lehtijutut:

Taloyhtiöiden vuosikokoukset voidaan järjestää myös etänä - pikaisesti voimaantuleva lakiesitys mahdollistaa tämän (Yle 16.4.2020)

Saunavuorot on peruttu, ovenkahvoja jynssätään alvariinsa ja naapurirauha on koetuksella – näin korona vaikuttaa kerrostaloelämään (Yle 2.4.2020)

Yksi kuva paljastaa suomalaisten hygieniahimon nurjan puolen – käytetyt nenäliinat ja desinfiointipyyhkeet tukkivat elintärkeät viemärit (Yle 30.3.2020)

Helsinkiläinen taloyhtiö yllätti ja tarjosi asukkailleen joustoa vastikkeiden maksuun – Kuinka paljon joustoa taloyhtiöiden taloudessa on? (Uusi Suomi 28.3.2020)

7 asiaa, jotka kerrostalossa asuvien tulee tietää koronaviruksesta (Iltalehti 17.3.2020)

Onko taloyhtiön saunavuoro syytä perua? – Yhtiökokouksen voi pitää myös virtuaalisesti (Länsi-Suomi 17.3.2020)

Etäyhteydet käyttöön taloyhtiöissä koronaepidemian aikana – yhtiökokousta voi myös siirtää (Taloustaito 16.3.2020)

Kun korona kolkuttaa kerrostaloon – Ei vara taloyhtiötä kaada (Keskipohjanmaa 4.3.2020)

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.