Palvelut esitteinä

Tältä sivulta löydät Kiinteistöliiton palveluista pdf-muotoiset esitteet, jotka sopivat tulostettavaksi esimerkiksi taloyhtiön ilmoitustaululle tai jaettavaksi yhtiökokouksessa. 

Tukena korjaushankkeessa

Taloyhtiössä tarvitaan korjaushanketta valmisteltaessa ja remonttiin ryhdyttäessä erityisen paljon tietoa niin teknisistä asioista kuin päätöksenteosta, taloudesta sekä viestinnästäkin. Kiinteistöliiton palvelut auttavat sinua korjaushankkeessa. 

Vastuunjako 3D -palvelu

Taloyhtiön vastuunjako 3D -palvelu näyttää nopeasti tärkeimmät osakkaan ja taloyhtiön kunnossapitovastuut huoneistossa. Palvelu noudattaa asunto-osakeyhtiölain ja Kiinteistöliiton suositusten mukaista kunnossapitovastuun jakoa. Palvelu on maksuton kaikille jäsenille ja se löytyy jäsensivuilta Laki ja vastuunjako -kohdasta.

Lakihelppi

Lakihelppi-verkkopalvelu on avattu Kiinteistöliiton jäsentalojen hallitusten ja isännöitsijöiden käytettäväksi. Lakihelppi antaa vastaukset yleisimpiin taloyhtiössä ilmeneviin lakikysymyksiin nopeasti ja selkeästi kerrottuna. Palvelu on käytettävissä 24/7.

Rakennuksen kuntosovellus Raku

Raku on taloyhtiöille suunnattu verkkosovellus, jolla voidaan laatia asunto-osakeyhtiölain mukainen kunnossapitotarveselvitys sekä myös asuinkiinteistön kunnossapitosuunnitelma.

Mobiilijäsenkortti-sovellus

Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa Kiinteistöliiton ja alueesi jäsenyhdistyksen neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin sekä hyödyntää jäsenetuja. 

Korjaus- ja tekninen neuvonta

Taloyhtiöiden, vuokratalojen ja muiden jäsenkiinteistöjen tekniseen kuntoon, korjaustarpeen arvioimiseen sekä korjausrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä saavat jäsentalojen hallitukset ja isännöitsijät neuvontaa Kiinteistöliittoyhteisön puolueettomilta asiantuntijoilta. 

Talous- ja veroneuvonta

Talous- ja veroneuvonnassa palvelee kiinteistöalan kirjanpitokysymyksiin ja verotukseen perehtynyt ja erikoistunut asiantuntija.

Neuvontapalvelut

Jäsenillämme on käytössä alan tuorein tieto ja kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut. Liiton jäsenpalvelut on tarkoitettu hallituksen jäsenille, isännöitsijöille sekä tilin- ja toiminnantarkastajille ja niiden käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsennumeroa.

Koulutuspalvelut

Kiinteistöliitto ja sen alueelliset yhdistykset järjestävät koulutusta sekä alan ammattilaisille että taloyhtiön luottamushenkilöille. Tarjolla on ajankohtaiskoulutusta esimerkiksi putkiremonteista, sopimushallinnasta, osto-osaamisesta, asunto-osakeyhtiölaista ja korjausrakentamisesta.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.