Kiinteistöliitto Meri-Lapin jäsenpalvelut tutuksi (kaikille avoin)

20.10.2022 klo 16.30

Kiinteistöliitto Meri-Lapin jäsenyyteen kuuluu paljon hyödyllisiä jäsenpalveluita ja -etuja, joista on merkittävää apua taloyhtiön hallitukselle, tilin- ja toiminnantarkastajille sekä isännöitsijälle.

Jäsenpalvelut tutuksi- webinaarissa torstaina 20.10. klo 16.30-17.30 käydään kaikki jäsenpalvelut- ja edut kattavasti läpi. Saat materiaalin käyttöösi koulutuksen jälkeen. Keskusteluissa mukana Kiinteistöliitto Meri-Lapin hallituksen puheenjohtaja Jukka Rainto, varapuheenjohtaja Jukka Halttunen, Merja Kokko (jäsenasiat) ja Johanna Laitala (neuvonta). 

Webinaari on maksuton ja tarkoitettu jäsentaloyhtiöidemme hallituksen jäsenille, isännöitsijöille sekä tilin- ja toiminnantarkastajille. Myös jäsenyyttä  harkitsevien taloyhtiöiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Webinaariin voi ilmoittautua sen alkamisajankohtaan saakka. Saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin, jossa on osallistumislinkki.

Osallistujien kesken arvotaan 5 kpl Kiinteistöliitto Meri-Lappi pipoja!



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.