Mahdollisuuksien remontti, koulutusilta, Kuopio

12.04.2018 klo 16.00 Scandic Kuopio

Korjaushanke on taloyhtiön hallinnolle haastava tehtävä. Hankkeet rasittavat osakkaiden taloutta, minkä lisäksi ne ovat monimutkaisia. Taloyhtiön remontissa on hallittava tekniikka suunnitteluineen ja urakkakilpailuineen, juridiikka päätöksenteon vaiheineen ja sopimuksineen, rahoitustalous sekä viestintä osakkaiden ja asukkaiden suuntaan.

Taloyhtiössä päätösvalta on osakkailla ja hanke tulee viedä läpi niin, että osakkaat pääsevät aidosti vaikuttamaan siihen. Korjaushankkeen läpivientiä helpottaa kaikissa vaiheissa se, että taloyhtiön hallitus ja isännöinti tiedostavat, mitkä asiat vaikuttavat korjaushankkeiden onnistumiseen. Asiantuntemuksen hankkiminen auttaa taloyhtiön hallitusta valvomaan taloyhtiön etua.

Mahdollisuuksien remontti -kiertueen keskeisenä tavoitteena on tuoda taloyhtiöiden hallituksille ja isännöinnille tietoa kiinteistön ylläpidon ja korjausrakentamisen kokonaisuudesta. 

Koulutusilta on kaikille avoin ja maksuton ja suunnattu erityisesti hallituksille, osakkaille, asukkaille ja toiminnantarkastajille. Koulutusillan ovet aukeavat klo 16 ja luento-osuus alkaa klo 16:45.

Ohjelma jakautuu kahteen osioon: Ylläpito ja korjaus, joita molempia tarkastellaan tekniseltä, juridiselta ja taloudellista kannalta. Kouluttajana toimivat Kiinteistöliiton ja Talokeskuksen asiantuntijat. 

Ylläpito: 

Tekniikka: suunnitelmallisen kiinteistönpidon merkitys

Juridiikka: Päätöksenteko ja sen merkitys kiinteistön ylläpidossa

Talous: Korjaushankkeen rahoitus – ennakkovarautuminen ja rahoitusvaihtoehdot

Korjaus: 

Tekniikka: Onnistuneen korjaushankkeen keskeiset vaiheet

Juridiikka: Korjaushankkeen päätökset, vastuut ja tehtävät. Korjaushankkeen kilpailutus ja toteutusmuotojen erot

Talous: Korjausvaiheen taloudenpito ja vakuutusturva, taloushallinnolliset toimenpiteet hankkeen päätyttyä

Tilaisuuksissa täydentävät alan ratkaisuja tarjoavien yritysten näyttelyosastot.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.