Kiinteistöilta - Onnistunut yhtiökokous

13.03.2018 klo 17.30 Linnateatterin auditorio (entinen Alvarium)

Kiinteistöilta - Onnistunut yhtiökokous

Luennolla käydään läpi erilaisia ongelmatilanteita, joita yhtiökokouksissa voi esiintyä sekä annetaan tarvittavat tiedot näistä selviytymiseen. Asioita käydään läpi ongelmalähtöisesti, mikä edellyttää kuulijoiden aktiivista osallistumista.

Aika: 13.3.2018 klo: 17:00 – 19:30     

Paikka: Linnateatterin auditorio (entinen Alvarium), Puutarhakatu 8 B, 20100 Turku

Saapuminen ja pysäköinti: Auditorio sijaitsee aivan Turun keskustassa, Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmauksessa. Rautatieasemalta on matkaa Humalistonkatua pitkin noin 400 metriä ja linja-autoasemalta Läntistä Pitkäkatua pitkin noin 800 metriä.

Lähin parkkitila (maksullinen) on Louhi, Läntinen Pitkäkatu 12 B. Louhessa kannattaa pysäköidä lähelle Yliopistonkadun uloskäyntiä. Kun tulet katutasolle, lähde ylöspäin Puolalankatua ja käänny vasempaan Puutarhakadulle.

Ohjelma:     

Klo: 17:00 Kahvitarjoilu     

Klo: 17:30 Onnistunut yhtiökokous - kokoustoimihenkilöiden koulutus
- Kokouskutsu
- Asiakirjojen nähtävilläpito
- Valtuutukset
- Kannatusmenettely
- Äänileikkuri
- Esteellisyys
- Äänestystilanteet
- Pöytäkirjan laatiminen ja tarkastus
Lakimies, Suomen Kiinteistöliitto ry

N. klo: 19:30 Tilaisuuden päätös     

Tilaisuus on jäsentalojen edustajille maksuton. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta ilmoittautumisen jälkeen tulevasta esteestä. Tervetuloa!



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.