Bussimatka Loimaalta Taloyhtiö-tapahtumaan

18.04.2018 klo 07.45 Loimaa-Helsinki

Tervetuloa Bussimatkalle Taloyhtiö-tapahtumaan

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi, Loimijoen Kiinteistökeskus Oy, Loimaan Isännöinti Oy, Kiinteistöpalvelu Loimaa Oy, Loimaan Tili ja Kiinteistö Oy, sekä Kiinteistöalan Kustannus Oy järjestävät retken Taloyhtiötapahtumaan Helsinkiin keskiviikkona 18.4.2018.

Tapahtumassa on seminaareja taloyhtiön puheenjohtajille, hallituksen jäsenille, isännöitsijöille sekä muille alasta kiinnostuneille. Kiinteistöliiton ja alan asiantuntijoiden lisäksi esiintyjinä on tunnettuja alansa ammattilaisia.

Lisätietoja messuista löytyy osoitteesta www.taloyhtiotapahtuma.net

Retkiohjelma:
Klo: 07:45 Lähtö Loimaalta, Loimaan tori.
N klo: 10:15 Perillä Messukeskuksessa
Klo: 16:00 Lähtö takaisin Messukeskuksen edestä
N klo: 18:30 Takaisin Loimaalla, Loimaan tori.

Retkipakettiin sisältyy bussikuljetus edestakaisin, sisäänpääsy messuille ja kevyt aamupala bussissa. Lounas on omakustanteinen. Retki on alueen taloyhtiöitten edustajille maksuton. Sisäänpääsy vaatii rekisteröitymisen, jonka teemme puolestasi. Tulostettu kutsukortti, sekä muu materiaali jaetaan bussissa. Bussiin mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 15.4.2018 alla olevan lomakkeen kautta tai 02 - 277 5150. Muistathan ilmoittaa myös puhelinnumerosi.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.