Kiinteistöilta - Hallitustyöskentelyn ABC

19.09.2018 klo 17.00 Linnateatterin auditorio (entinen Alvarium)

Taloyhtiön hallituksen jäsenyys ei vaadi kiinteistöalan asiantuntijuutta tai erityistä koulutusta. Arkijärki, normaali huolellisuus ja kyky perehtyä uusiin asioihin riittävät hienosti. Tärkeintä on halu pitää hyvää huolta yhteisestä omaisuudesta. Koulutuksessa käsitellään läpi hallituksen tehtäviä ja vastuita.

Ohjelma:

Klo 17.00 Kahvitarjoilu

Klo 17:30 Taloyhtiön hallituksen ABC

  • hallituksen toimintaa käydään läpi kronologisessa järjestyksessä mallikokousten avulla
  • käydään läpi erilaisia hallitustyöskentelyn ongelmatilanteita ja annetaan vinkkejä tilanteista selviytymiseen
  • Asioiden käsittelytapa on osin ongelmalähtöinen ja edellyttää kuulijoiden aktiivista osallistumista
  • Kysymyksiä pohditaan myös pienissä ryhmissä tai vieressä istuvan kanssa, jonka jälkeen vastauksista keskustellaan yhdessä.

Lakimies Jaakko Lindfors, Suomen Kiinteistöliitto

n. klo 19:30 Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on jäsentalojen edustajille maksuton. Ilmoittautumiset viimeistään 12.9.2018 tai 02 – 277 5151. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta myöhemmin tulevasta esteestä. Tervetuloa!

Saapuminen ja pysäköinti: Auditorio sijaitsee aivan Turun keskustassa, Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmauksessa. Rautatieasemalta on matkaa Humalistonkatua pitkin noin 400 metriä ja linja-autoasemalta Läntistä Pitkäkatua pitkin noin 800 metriä.

Lähin parkkitila (maksullinen) on Louhi, Läntinen Pitkäkatu 12 B. Louhessa kannattaa pysäköidä lähelle Yliopistonkadun uloskäyntiä. Kun tulet katutasolle, lähde ylöspäin Puolalankatua ja käänny vasempaan Puutarhakadulle.Haku