Bussimatka Tampereelta Taloyhtiötapahtumaan 2019

10.04.2019 klo 07.15 Vanhan kirkon edestä Tampereelta

Kiinteistöliitto Pirkanmaa järjestää jäsenkiinteistöjen edustajille bussimatkan Tampereelta Helsinkiin Taloyhtiö 2019 -tapahtumaan keskiviikkona 10.huhtikuuta.

Bussimatkan aikataulu:

klo 7.15  Lähtö Tampereen keskustorilta Vanhan kirkon edestä (Länsilinjat)

n. 9.30 Saapuminen Helsingin Messukeskukseen

Tutustuminen näyttelyihin ja luentojen kuuntelu sekä lounas vapaalla omalla  aikataululla (lounaslipukkeet jaetaan linja-autossa)

klo 15.00 Lähtö Messukeskuksesta kohti Tamperetta

n.  17.00 Takaisin Tampereella

Messutapahtuma, joka pidetään Helsingin Messukeskuksen Siipi-osassa, sopii jokaisen taloyhtiön tarpeisiin. Oletpa taloyhtiön hallituksen jäsen, isännöitsijä, kiinteistöalan ammattilainen tai muuten vaan kiinteistöalasta kiinnostunut; tämä tapahtuma on sinulle tehty.

Tervetuloa osallistumaan seminaareihin, kysymään alan asiantuntijoilta hyviä neuvoja, jakamaan kokemuksia ja tutustumaan noin sataan alan näytteilleasettajaan.

Tarjolla on pullakahvit koko päivän ajan!

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Muista kuitenkin messumatkan lisäksi ilmoittautua myös kävijäksi tapahtumaan www.taloyhtiotapahtuma.net.

Luennoilla käsitellään sähköisiä ja ajankohtaisia asioita: kuullaan luentoja mm. sähköisestä osakehuoneistorekisteristä, päätöksenteosta taloyhtiöissä, judiriikkapotpuri airbnb:stä, sähköautoista ja tietosuojasta sekä sisäilmatarkastuksista taloyhtiöissä.

Kolumnisti, tietokirjailija Osmo Soininvaara ja muuttoliiketutkija Timo Aro pohdiskelevat kysymyksiä: Kaupunki kasvaa, mistä tilaa kaikille? ja Miten ja minne asukkaat liikkuvat nyt ja tulevaisuudessa?

Rajallisen paikkamäärän vuoksi bussimatkalle osallistuminen on rajattu 2 henkilöön/taloyhtiö.

Tervetuloa viettämään mielenkiintoinen ja antoisa päivä taloyhtiöasioiden parissa!
Huom! Kustakin osallistujasta tulee tehdä oma ilmoittautuminen.


Haku