Real Estate Expo 2019

15.05.2019 klo 10.00 - 16.05.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Real Estate Expo on kiinteistöalan ajankohtainen ammattitapahtuma! Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:llä on oma osasto koko messujen ajan

Tapaat alan johtavat palveluntarjoajat saman katon alla kahden tehokkaan tapahtumapäivän ajan. Kävijänä saat ideoita ja inspiraatiota, verkostoitumismahdollisuuksia, hyödyllistä tietoa, sekä tilaisuuden kuulla ensimmäisten joukossa uusista innovaatioista ja uutisista.

Ajankohtaiset huippupuhujat löydät tapahtuman seminaariohjelmasta. Tutustu seminaariohjelmaan hyvissä ajoin ja suunnittele tapahtumavierailusi sinua kiinnostavien puhujien ja aiheiden mukaan.

Uusi Real Estate Expon osa elexpo esittelee ajankohtaisimmat ratkaisut ja innovaatiot sekä tarjoaa ammattilaisille mahdollisuuden verkottua ja kasvattaa osaamistaan.

Kiinteistöjen energiatehokkuus, turvallisuus sekä käyttömukavuus ja vastuullisuus ovat vahvoja trendejä, jotka ohjaavat kiinteistöjen rakentamista, ylläpitoa ja saneerausta jatkossakin. Nykyaikaisten automaatio-, sähkö- ja valaistusratkaisujen avulla voidaan tukea näiden trendien ja odotusten toteutumista merkittävästi. 

Easyfairsin muissa Pohjoismaissa samalla konseptilla järjestämä ammattitapahtuma Fastighetsmässan on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan Pohjois-Euroopan suurimpana kiinteistöalan kohtaamispaikkana. Suomen Real Estate Expo -ammattitapahtuma on osa tätä Easyfairsin kiinteistöalan tapahtumakokonaisuutta, ja odotukset tapahtumalle ovat korkealla. Ole mukanamme toteuttamassa menestyksekästä tapahtumaa.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan ja vuoden mielenkiintoisimpaan kiinteistöalan kohtaamispaikkaan toukokuussa 2019!Haku