× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to–pe 25.–26.4. Tarkista oman paikallisyhdistyksesi palvelujen aukiolo yhdistyksen sivuilta. Palvelemme normaalisti taas maanantaina 29.4.
× Kiinteistöliiton toimisto ja kaikki neuvonnat ovat kiinni to–pe 25.–26.4. Tarkista oman paikallisyhdistyksesi palvelujen aukiolo yhdistyksen sivuilta. Palvelemme normaalisti taas maanantaina 29.4.

Pienen taloyhtiön erityispiirteet - Hallituksen iltakoulu Lempäälässä

09.04.2024 klo 17.00 Bläk Boks Klubi, Ideapark Lempäälä

Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry järjestää taloyhtiöiden edustajille koulutusillan Lempäälän Ideaparkissa, Bläk Boks Klubilla. Pienen taloyhtiön erityispiirteet - Hallituksen iltakoulu Lempäälässä -koulutuksessa...

  • Lakimies Johanna Räikkä käsittelee asunto-osakeyhtiölain suhtautumista pieniin taloyhtiöihin, mitä mahdollisia helpotuksia on ja mitkä asiat ovat samat isommille ja pienemmille yhtiöille, ja mm. talkoita
  • Neuvontainsinööri Kaisa Kettunen tarkastelee pienten taloyhtiöiden, jotka usein ovat rivitaloja, rakennusajankohdan ratkaisuista aiheutuvia mahdollisia ongelmia ja korjauksia
  • Kiinteistöliitto Pirkanmaan toiminnanjohtaja Jorma Koutonen esittelee yhdistyksen toimintaa

Ohjelma:

Klo 16:30 kahvitarjoilu

Klo 17:00 luennot alkavat

Noin klo 19:00 tapahtuma päättyy

Tilaisuuteen osallistujilla on mahdollisuus esittää luennoitsijoille kysymyksiä etukäteen illan aiheeseen liittyen. Kysymyksen voi kirjoittaa ilmoittautumisen yhteydessä sille varattuun kohtaan maanantaihin 2.4.2024 mennessä. Huom! Ilmoittautuminen on auki pidempään kuin ennakkokysymysten esittämismahdollisuus.

Tapahtuma on ilmainen ja se on avoin kaikille taloyhtiöiden asioista kiinnostuneille. Ennakkoon ilmoittautuminen kuitenkin tarvitaan. Ilmoittautumiset pyydämme 7.4. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.