Puheenjohtajaklubi Oulu 4/2023

24.04.2023 klo 17.00 Höyhtyän ostoskekus


Puheenjohtajaklubi on Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus. Klubeja järjestetään Oulussa, Kajaanissa, Raahessa ja Ylivieskassa. 

Tervetuloa mukaan OULUN puheenjohtajaklubiin 4/2023. 

Aika: maanantai 24.4.2023 klo 17.00-19.00
Paikka: tapaaminen (ennakkoon ilmoittautuneille) Höyhtyän ostoskeskuksen parkkipaikalla, kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä / polkupyörää


Käymme tutustumassa Karjasillan uuden alueen kaukolämpö- ja jäähdytysratkaisuihin. Isäntänä Oulun Energia. Alueella on ns. aluelämpöverkko, jossa hyödynnetään palaavaa vettä yhdistettynä lämpöpumppuihin. Tuolla alueella myös asunto-osakeyhtiöllä on mahdollisuus liittyä alueelliseen jäähdytysverkkoon.

Vaatetus kelin mukaisesti, olemme niin ulkosalla kuin sisätiloissa. Varsinaista luentotilaa ei tällä kertaa ole ollenkaan.

Tervetuloa kevätretkelle kauden viimeiseen puheenjohtajaklubiin.

Klubi järjestetään ainoastaan lähitapahtumana, jolloin voidaan parhaiten edistää puheenjohtajien verkostoitumista ja vuorovaikutusta. 


Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille.

Jätä vinkki keskusteluihin ja alustuksiin tästä.

Tilaisuuteen mahtuu enintään 30 osallistujaa. 



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.