Kiinteistöliitto kouluttaa

Kiinteistöliitto ja sen alueelliset yhdistykset järjestävät koulutusta alan ammattilaisille ja taloyhtiöiden luottamushenkilöille. Tarjolla on alan viimeisimpään tietoon perustuvaa koulutusta esimerkiksi putkiremonteista, sopimushallinnasta, osto-osaamisesta, asunto-osakeyhtiölaista ja korjausrakentamisesta.

Lisäksi olemme mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia, kuten Helsingissä keväisin pidettävä Taloyhtiötapahtuma ja syksyisin järjestettävät Kiinteistömessut. 

Webinaarit

Kiinteistöliiton kaikki webinaarit ovat jäsentalojen hallituksille ja isännöitsijöille maksuttomia ja avoimia, onpa taloyhtiö mistä päin Suomea tahansa. Jäsenkoulutusten lisäksi on tarjolla myös kaikille avoimia webinaareja. Lue lisää webinaareista

Alueelliset kiinteistöillat kuuluvat jäsenyyteen

Kiinteistöliiton alueelliset yhdistykset järjestävät suosittuja kurssi- ja kiinteistöiltoja, jotka sisältyvät jäsenmaksuun.

Tutustu koulutustarjontaan tapahtumakalenterissa ja ilmoittaudu mukaan!

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.