Kaikille avoin lakineuvonta

Maksullinen lakineuvonta

Maanantaisin ja torstaisin klo 12–15 numerossa 0600 0 1122

Neuvontapalvelun hinta on 1,98 euroa minuutissa + paikallisverkkomaksu. Palvelussa ei ole jonotusmahdollisuutta vaan sen ollessa varattu voi linja antaa "Palveluun ei juuri nyt saada yhteyttä" -viestin. Yritä hetken kuluttua uudelleen.

13.1.2018 voimaan tulleen lakimuutoksen myötä (Maksupalvelulaki (290/2010)) operaattori katkaiseen maksullisten palvelunumeroiden puhelut 50 euron tullessa täyteen. Näin ollen suurin puhelukohtainen veloitus rajataan 50 euroon puhelinoperaattorin toimesta lainsäädännön velvoittamana.

Uutiskirje osakkaille

Kiinteistöliiton uutiskirje osakkaille tuo ajankohtaista tietoa taloyhtiöasumisesta kaikille hyvästä kiinteistönpidosta kiinnostuneille. Voit tilata kirjeen sähköpostiisi täyttämällä tilauslomakkeen. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa!

Tilaa uutiskirje

Osakaswebinaarit

Jäsenkoulutusten lisäksi on järjestämme kaikille avoimia webinaareja, jotka on suunnattu erityisesti taloyhtiöiden osakkaille. Webinaareja järjestetään neljä vuodessa - kaksi keväällä ja kaksi syksyllä. Lue lisää webinaareista

Osakkaana saat tietoa myös näistä lähteistä

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.