Eduskuntavaalipaneeli: Puhutaan asumisesta ja asuntopolitiikasta

20.03.2023 klo 16.30 Hansakorttelin Hansatori, Yliopistonkatu 20 Turku

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ja Suomen Vuokranantajat järjestävät asumista ja asuntopolitiikkaa käsittelevän vaalipaneelin. Jo lähes kolme miljoonaa suomalaista asuu asunto-osakeyhtiöissä. Asumisen menot ovat nousseet jyrkästi. Menojen kasvun hillintä on kotitalouksien ja kansantalouden kannalta avainkysymys tulevalla hallituskaudella.

Suomi on sitoutunut kunnianhimoisiin tavoitteisiin ja toimenpiteisiin rakennetussa ympäristössä tapahtuvan, ilmastolle haitallisen energiankulutuksen vähentämiseksi sekä siirtymiseksi uusiutuviin energialähteisiin perustuvaan energiajärjestelmään. Vihreä siirtymää toteuttaessa tulee huolehtia siitä, että muutos on oikeudenmukainen ja taloyhtiöt saavat tarvitsemansa tuen. Paneeliin kutsutaan alueen nykyisten eduskuntapuolueiden kansanedustajaehdokkaat.

Panelistit:
Eeva-Johanna Eloranta, SDP
Vilhelm Junnila, PS
Ville Valkonen, Kok      
Jani Kurvinen, Kesk
Riina Lumme, Vihr
Jerker Björkqvist, Rkp
Johannes Yrttiaho, Vas

Tilaisuus on kaikille avoin. Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen ja Suomen Vuokranantajien tapaamispisteillä voit tavata yhdistysten edustajia.

Voit tutustua Kiinteistöliiton hallitusohjelmatavoitteisiin tästä.

Lisätietoa ja saapuminen Hansakortteliin.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.