PUHEENJOHTAJAKLUBI- ILTA

04.10.2023 klo 16.30 Napapiirin Residuum Oy

Napapiirin Residuum Oy kutsuu Kiinteistöliitto Lappi ry:n Rovaniemen, Ranuan ja Pellon jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat Napapiirin Residuumin toimipisteelle (Betonitie 3 Rovaniemi) vierailulle 4.10. klo 16.30-18.30.
 
Maksimiosallistumajamäärä on 15 henkilöä, koska puistokierrosta varten pakolliset turvallisuusvarusteet löytyvät vain tuolle henkilömäärälle. Puheenjohtaja voi valtuuttaa tilaisuuteen toisen hallituksen jäsenen, jos ei itse pääse osallistumaan.
 
Tilaisuuteen ei valitettavasti ole mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Paikka: Napapiirin Residuum, Betonitie 3, 96320 Rovaniemi

Aiheena: Tutustutaan Napapiirin Residuumin toimipisteeseen ja kierrätyspuistoon sekä keskustellaan ajankohtaisista jäteasioista.
 
Jos tarvitset kuljetuksen keskustasta Alakorkaloon, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeella. Pyritään järjestämään keskustasta ”kimppakyytejä”, jotta kaikki halukkaat pääsisivät mukaan.
 
Pukeuduthan sään vaatimalla tavalla!
 
Tilaisuudessa pientä tarjoilua! Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot.


Ilmoittautumiset etukäteen 2.10. mennessä.Lämpimästi tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse.


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.