PUHEENJOHTAJAKLUBI- ILTA

01.11.2023 klo 17.00 Kokous- ja juhlahuoneisto AnnaBriitta

Kiinteistöliitto Lappi ry kutsuu jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat puheenjohtajaklubi-iltaan Kemijärvelle keskustelemaan ajankohtaisista taloyhtiöasioista tiistaina 1.11. klo 17-19. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Napapiirin Kuituverkot Oy:n kanssa.

Puheenjohtajaklubit ovat luonteeltaan keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia.

Tilaisuus on avoin kaikille Kemijärven taloyhtiöiden puheenjohtajille, ei ainoastaan Kiinteistöliitto Lapin jäsenille. Puheenjohtaja voi tuoda tilaisuuteen myös muita taloyhtiönsä hallituksen jäseniä tai valtuuttaa hallituksen jäsenen osallistumaan puolestaan, jos on itse estynyt. Kaikki osallistujien tulee ilmoittautua ennakkoon..

Paikka: Kokous- ja juhlahuoneisto AnnaBriitta, Kirkkokatu 3 Kemijärvi

Aiheena: 
Valokuitu taloyhtiössä. Illan avaa Kiinteistöliitto Lappi ry:n hallituksen jäsen Juha Seppälä aiheella Valokuidun tulo taloyhtiöön. Valokuituasiaa jatkaa Napapiirin Kuituverkot Oy aiheella Paikallista kaapelitelevisio- ja laajakaistapalvelua taloyhtiöille, suomeksi. Tilaisuudessa on paikalla myös Koillis-Lapin Sähkö Oy:n verkkopäällikkö Jukka Ojala kertomassa yhtiönsä ajankohtaisista asioista.
 

Tilaisuudessa kahvitarjoilu! Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot.


Ilmoittautumiset etukäteen 29.10. mennessä.Lämpimästi tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.