Webinaari: Onnistu etäyhtiökokouksissa - juridiikka haltuun

21.01.2021 klo 17.30

Tiedätkö, mitkä ovat etäosallistumisen keinot? Entä mitä yhtiökokouskutsussa on huomioitava? Hallitsetko etäpäätöksentekoon liittyvät kokouskäytännöt? Tarvitaanko aina yhtiökokous asioista päättämiseksi?

Saat vastauksen näihin kysymyksiin osallistumalla koulutukseen.

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen.

Koulutus kestää noin tunnin.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla linkki, josta pääsee webinaariin sekä ohjeet webinaariosallistumista varten.

Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia ja ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.