PERUTTU: Kiinteistöilta – Kunnossapitovastuut haltuun

15.02.2022 klo 17.30 Salo IoT Campus

*Päivitys 14.1.2022

Henkilömäärästä riippumatta kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa ja ulkotiloissa ovat olleet AVIn määräyksestä kiellettyjä. Koronan rajoitustoimien epävarmuuden vuoksi tämä tilaisuus on päätetty perua. Järjestämme korvaavan vastaavan koulutustilaisuuden webinaarina 15.2.2022.

Kiinteistöilta - Kunnossapitovastuu haltuun

Hallitsetko kunnossapitovastuunjaon pelisäännöt? Tiedätkö, miten toimia osakkaan kunnossapito- tai muutostyön yhteydessä? Miten ratkaistaan kunnossapitovastuujaon yleisiä ongelmatilanteita?

Ohjelma:

Klo 17.30

Kunnossapitovastuut haltuun

Lakimies Heli Launto-Koho, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry

19.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on tarkoitettu jäsentaloyhtiöiden hallinnossa toimiville henkilöille eli hallitusten jäsenille ja isännöitsijöille. Ilmoittautumiset 06.02.2022 mennessä: https://www.lyyti.in/ tai 02 - 277 5150. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta ilmoittautumisen jälkeen tulevasta esteestä.

Tervetuloa!

Huom! Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Lähikontaktien välttämiseksi ja turvavälien ylläpitämiseksi pyydämme huomioimaan seuraavat ohjeet:
-    Jos olet vähänkään sairas, niin älä tule paikan päälle.
-    Rajaamme tapahtuman osallistujamäärän niin, että henkilöiden väliin jää vähintään 1–2 m. Muista tämä turvaväli kun asetut auditorioon.
-    Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, on syytä muistaa turvavälit
-    Tultaessa sisätilaan käytetään käsihuuhdetta
-    Suosittelemme suojamaskin käyttöä.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.