Verkkokoulutukset

 

HTHJ - Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen

on taloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja puheenjohtajille suunnattu verkkokurssi-kokonaisuus, joka on jäsentalojen kaikille hallituksen jäsenille maksuton. HTHJ koostuu viidestä kurssista:

• Hallituksen tehtävät ja vastuut
• Taloyhtiön yhtiökokous
• Taloyhtiön talous
• Taloyhtiön sopimukset ja kilpailutus
• Kiinteistön ylläpito

HTHJPLUS - Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä

tarjoaa tietoa, taitoa ja vinkkejä hallituksen puheenjohtajuuden menestykselliseen hoitamiseen. Käytännössä esiin tulevia ongelmatilanteita
valaistaan kuvitteelliseen Asunto-osakeyhtiö Onnelaan sijoittuvin animaatioin. Kurssilla käydään myös läpi Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suosituksia.

 

Toiminnantarkastuksen perusteet 

on suunnattu taloyhtiöiden toiminnantarkastajille ja toiminnantarkastajiksi haluaville. Kurssilta saa kattavat perustiedot toiminnantarkastuksen tekemiseen.

Kurssi on jaoteltu niin, että toiminnantarkastuksen
voi suorittaa kurssin ohessa. Tarkastettavat taloyhtiön hallinnon ja talouden osa-alueet käydään yksityiskohtaisesti läpi. Esimerkkien ja monipuolisten työkalujen avulla voi ohjatusti laatia muistioita toiminnantarkastuksen eri vaiheista.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.