Lakineuvonta

Jäsenten lakineuvonta maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 10-15 numerossa (09) 1667 6300

Lakineuvonta palvelee asumisen lainsäädäntöön ja taloyhtiöiden arkeen liittyvissä asioissa. Lakimiehet ovat erikoistuneet nimenomaan kiinteistölainsäädäntöön.

Voit myös halutessasi varata itsellesi parhaiten sopivan puhelinajan ajanvarauskalenterista ja liittää tausta-aineistoa asiaasi varten.

Eikö taloyhtiösi ole vielä jäsen tai etsit lakineuvoa omassa asiassa? Maksullinen lakineuvonta auttaa

Kirjalliset lausunnot ja toimeksiannot jäsentaloyhtiöille

Jäsentaloyhtiöt voivat kiistanalaisissa asioissa pyytää kirjallista lausuntoa Kiinteistöliitolta. Kiinteistöliiton kirjallisen lausunnon perusteella asia saadaan usein ratkaistuksi ilman kallista, raskasta ja riskialtista oikeusprosessia.

Jäsentaloyhtiöt voivat tiedustella myös maksullisia toimeksiantopalveluja. Toimimme esimerkiksi asiantuntijoina yhtiön kokouksissa sekä laadimme mm. yhtiöjärjestyksen muutoksia sekä tavanomaisia asiakirjoja toimeksiantoina. Hoidamme myös yhtiökokouksen puheenjohtajuus -toimeksiantoja.

Etäosallistamisesta yhtiökokouksessa on sovittava erikseen ja näihin ns. hybridiyhtiökokoustoimeksiantoihin on sisällytettävä myös kokouskutsuaineiston etukäteinen läpikäynti. Etäyhteyden osalta lakimiehillämme on valmiudet puheenjohtajatoimeksiannon hoitamiseen TEAMS-videoneuvotteluyhteydellä. Mikäli äänestykseen halutaan käyttää erillistä äänestysohjelmaa, tulee toimeksiantajan edustajalla olla valmiudet sen käyttämiseen.

Kaikki tilauspyynnöt tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen toimeksiannot@kiinteistoliitto.fi tai postitse osoitteeseen Kiinteistöliitto, Lakipalvelut, Annankatu 24, 3. kerros, 00100 Helsinki. Lausunto- ja toimeksiantoprosessi alkaa, kun yhtiö on vastaanottanut Kiinteistöliitolta tilausvahvistuksen.

Huom! Kiinteistöliitto ei palauta lausuntoja varten toimitettuja materiaaleja.

Kiinteistöliitto Lakipalvelut Hinnasto 2024

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.