Isännöinnin ostaminen

Taloyhtiön hallituksen toiminnassa eräs tärkeimmistä ratkaisuista on onnistunut isännöinnin valinta. Hallitus valitsee isännöitsijän kumppaniksi taloyhtiön asioiden hoitamiseen. Isännöintipalvelun laatuun voi vaikuttaa onnistuneella isännöitsijän valinnalla sekä isännöintisopimuksen sisältöön panostamalla. 

Osaavan isännöitsijän ja isännöintiyrityksen valintaan kannattaa käyttää aikaa, hyvää harkintaa ja isännöinnin ostamisen avuksi olevia työkaluja taloyhtiön hallituksessa. Isännöintitehtäväluettelon, lomakkeiden, oppaiden ja webinaaritallenteiden lisäksi tarjolla on myös uusi verkkokurssi.

Isännöinnin ostaminen -verkkokurssi

Isännöinnin ostaminen -verkkokurssi antaa hallituksen jäsenille ja puheenjohtajalle kattavan käsityksen siitä, mitkä seikat ovat olennaisia isännöintiä hankittaessa taloyhtiön kannalta. Verkkokurssi avaa huolellisesti tehdyn tarjouspyynnön merkitystä, kertoo mitä seikkoja on syytä huomioida ja kuinka isännöinnin ostaminen etenee hallitusti.

Verkkokurssi sisältää tekstiä, graafeja, videon sekä tehtäviä. Kurssi on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille, jotta isännöinnin ostaminen onnistuisi ja taloyhtiö saisi tarpeitaan vastaavan isännöinnin valittua. Isännöinnin ostaminen -verkkokurssin pääsevät maksutta omaan tahtiin suorittamaan kaikki Kiinteistöliiton jäsentalojen hallitusten jäsenet ja puheenjohtajat. 

Jäsensivuilla valitsemalla Videot ja verkkokurssit sinipohjaisesta valikosta ja klikkaamalla sen sivun Siirry verkkokursseihin -painiketta pääset Kiinteistöliiton verkko-oppimisympäristöön, josta pääset suorittamaan Isännöinnin ostaminen -verkkokurssia.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.